Vermoeiend

Soms word ik wel eens moe van mezelf. Afgelopen weekend was ik in Hongarije maar stiekem had ik graag de 24 Uur van Spa gedaan. Als fotograaf zoek je nu eenmaal uitdagingen en schilderen met licht gaat nu eenmaal makkelijker als er iemand het licht uit doet en weer aan. Maar nog liever…

Een paar maanden geleden opperde ik het nog. Ik wilde naar Suzuka om daar de 8 Uur van Suzuka te fotograferen. Het leek mij geweldig om daar Michael van der Mark te volgen. Ik had het hele verhaal in mijn hoofd maar je moet keuzes maken.

Voor mijn avontuur had ik niet echt een opdrachtgever en dus was de keuze snel gemaakt om naar Hongarije af te reizen. Echter. Als je daar dan bent dan ga je verlangen naar iets anders. En dus volgde ik zo goed als ik kon beide genoemde evenementen en realiseerde me dat ik verdomde graag in Japan was geweest.

Van der Mark won daar wederom en dat ‘verhaal’ had ik dus vast wel ergens kunnen slijten. Het vermoeiende is dat ik de beelden en stijl nog steeds voor me zie.

Geef een reactie