Rhenen

Morgen komt de Koningin en haar familie een bezoek brengen aan Rhenen mijn geboorte stad. Het leuke daaraan is dat ik ongeveer ieder steentje op het door hen af te leggen parcours ken en dat ik zal schitteren door afwezigheid. Gelukkig heb ik een sterke vertegenwoordiger. Mijn in potentie allerbest vriend Jan Rein Hettinga mag de prinsen en prinsessen voor de voeten lopen met zijn camera en dus ben ik wel geïnteresseerd in de beelden van de NOS.

Gezien het leefritme van mijn zoon ben ik bang dat ik zijn wagen aan het voort duwen ben op het moment van uitzending, aangezien zijn moeder op dit moment Singapore onveilig maakt en wij mannen het rijk alleen hebben. Dus gaan we er morgen op uit maar zeker niet naar opa of de rest van de familie.

Grappig was de ervaring van Jan Rein Hettinga vandaag bij de repetities. Hij werd aangesproken door mensen die hem herkenden. Moet toch eng zijn te ontdekken dat de wereld van Frits groter is dan je denkt en dat diezelfde wereld dus eigenlijk weer heel klein is.

Hoe dan ook wens ik alle inwoners en bezoekers van Rhenen morgen een mooie dag toe. Wens ik Jan Rein (Rein voor vrienden) veel plezier en succes. En een oproep aan alle mensen langs de route. Val hem niet lastig, raak hem niet aan, scandeer niet zijn naam maar maak wél foto’s!!

Ik ben opzoek naar de leukste foto van Rein aan het werk in Rhenen. Die zal hier geplaatst worden en ik zal nadenken over een passende blijk van waardering. Hoe Rein er uit ziet?

Hij heeft zoveel uitstraling dat je hem vanzelf herkent. Hij heeft weinig haar (lees: kaal) en loopt tussen de prinsen en prinsessen met een camera op zijn schouder. Succes!

Geef een reactie