Ongeloofwaardig

Ouders vinden vaak hun kind het mooist, best en liefst. Stel je verkoopt Volkswagens dan zul je niet snel zeggen dat het ondingen zijn. Ik heb ook een soortgelijk probleem.

Vanmiddag kreeg ik een nieuw speledingetje. Kijk eens wat je hiermee kunt, was de vraag. Het was een klein doosje en in dat doosje zat een lullig klein cameraatje. Natuurlijk kijk je een gegeven toy voor boy niet in de bek en dus stoptje ik het in mijn tas. Op mijn kamer pakte ik het doosje uit en gooide de batterij onder lading. Die bleek al geleden en men had er ook alvast een SD-kaart bij gedaan…

Ik ga op een terras zitten en maak een paar foto’s. Het schermpje was duidelijk maar mijn laptop nog meer. Wat een geweldig apparaatje. Heb direct een sms gestuurd dat ik ga proberen er komend weekend in Italië mee te gaan werken. Het moet echt kunnen…

Nu is daar dus het dilemma…. Ik werk voor Canon. Daar doe ik van alles voor en is een deel van mijn inkomen. Hoe kan ik hier dan gaan zeggen dat de Powershot S95is briljant is. Dat gaat niemand meer geloven. Mocht ik volgende week tijd hebben ga ik hem zeker even gebruiken en beloof jullie dat ik er dan een wallpaper van zal maken. Ik denk dat mijn reisverslagen nog leuker gaan worden. Sterker, mijn hele leven!

Het kost wat, maar dan heb je wel iets heel erg goeds in handen!

OPROEP: Jan Rein, Mathijs, Patrick, Arjen, ja zelfs Peter van Egmond. Zo’n klein cameraatje moet je altijd in je zak hebben!

Geef een reactie