Werken

Ik heb het de eerste weken van het nieuwe autosportseizoen erg naar mijn zin. Het is wel erg druk maar ik heb bijna al mijn doelstellingen tot nu toe gehaald. Het Van Merksteijn Motorsport project is leuk om te volgen en het scoort goed in de media, maar ook een onverwachte klus van Christijan Albers is in mijn ogen redelijk succesvol. Na een mooie publicatie in het AD vorige week word ik best vrolijk van het NRC en NRC Next in deze week.

Autosport is mijn ding en ik wil graag publiciteit voor deze uit de hand gelopen hobby. Heerlijk als je je doelen stelt en deze kunt realiseren. Ik blijf mensen vaak duidelijk maken dat ik juist daarin een uitdaging zie en dat het plaatje maken daarin bijzaak is. Persoonlijk ambieer ik zeker een pr of marketing functie, maar ook het maken van magazines of nieuwe media blijft trekken.

Ik zit goed in mijn vel, bruis van de ideeën en kan al weken achter elkaar een uurtje of 18 per dag werken en steeds weer met een glimlach wakker worden. Iedere dag nieuwe uitdagingen en kansen di eik graag benut. De uitdaging van dit weekend wordt, uitrusten, inlezen, vooruitwerken, relaxen, liefde geven en van het leven genieten. Het leven is wel leuk! Is het al voorjaar?

Geef een reactie