Uitgewaaid

Vanochtend mezelf toch maar weer een beetje lopen afbeulen op het strand. Gisteren was dat er niet van gekomen vanwege het weer. Het waaide nog best hard, het was zwaar maar wederom lekker! Eerder deze week kreeg ik al vragen waarom ik geen foto’s maakte. Ga jij tijdens het sporten de je werk doen? Bovendien heb ik mijn handen vol en lijkt het mij niet handig om nat bezweet een camera in stelling te gaan brengen en af te koelen. Bovendien loop ik het strand af tegen de tijd dat het echt licht is dus heel spannend is het voor die tijd ook niet! Wel denk ik opvallend veel na over fotograferen. Deze week ontdekten we dat het toch lastig werken is zonder kantoor. Eigenlijk hebben we een studioruimte nodig om een paar dagen aan te kunnen klooien met ideeën die er bij mij en Daniel leven. Toch maar weer eens gaan kijken naar een ruimte… Maar inspiratie is er genoeg! Een nieuwe dag vol nieuwe kansen. Vandaag mag ik voor Veronica een portret gaan maken van Jeroen Latijnhouwers, ben benieuwd waar ik vanmiddag mee thuis kom!

Overigens waren er vanochtend nog opvallend veel wegen afgesloten en op sommige plaatsen in Zandvoort zouden de broertjes Jacobs 4×4 training kunnen geven op de openbare weg. De naweeën van een mooi natuurverschijnsel, dat storm heet! Storm… Toch was Jiskefet vroeger ook erg leuk. Als je nu een dvd pakt vind ik er geen reet meer aan, maar toen… Toedeledoki!

Geef een reactie